2006/06/23

Är en strumpa en outfit?


Jag och Josef har diskuterat om vi skall fota oss själva i spegeln och i narcisisstisk anda berätta för världen hur vi ser ut. Vi har kommit fram till att vi inte skall det. Varför you might ask, alla andra gör ju det. Det är sant, alla andra gör det och vad finns det för sexigt med att vara som alla andra? Ingenting är det enkla svaret!

Det sagt så kan jag inte låta bli, en dag som denna, då jag bryter mot klädetiketten på jobbet och ser ut som the Strokes på överkroppen och en brittisk gentleman på fötterna att visa upp mitt bästa plagg, mina Charles Tyrwhitt-strumpor. Jag tror de kommer fungera bra mot min svartvita kombination på överkroppen och förhoppningsvis väcka åtminstone en diskussion i Primrose Hill senare idag.

9 comments:

Laskask said...

Onekligen rättså fina!

Johan B said...

Ja, visst gör de sig fint mot den gråa nålfiltsmattan.

Laskask said...

Ja, men jag var ändå mest nyfiken på jeansen. Jag försökte lista ut märket enbart genom att studera sömmarna, men så haj är inte ens jag.

Johan B said...

En ledtråd hittas i min shoppingpost.

Laskask said...

Jajamensan! Nu vet jag allting om dig. Jag ska skriva en magisteruppsats under semestern, för jag kommer inte på något annat riktigt bra att göra.

Johan B said...

En magister? Under sommaren? Om strumpor? We'll have even more fun next summer!

Laskask said...

Äsch, jag kunde inte hejda mig. Det var mest stalkerotäckt, så här i efterhand.

Johan B said...

Damer och herrar, välkommen till sommarens mest absurda, webbaserade kommentarskonversation. Fast har man en stalker är man lite känd och jag är, helt seriöst, alldeles för lite känd. ;)

Laskask said...

Det fina är att du hade aldrig kunnat gissa utgången utifrån min första kommentar. Jag är minsann också ganska oförutsägbar.