2006/10/31

Rock 'n' Roll

Som vanligt nu för tiden jobbar jag och kommer göra det ett tag till. Och Cherry, det är lite tufft, det får medges. Särskilt eftersom jag kommer flyga runt till 4 olika städer i Sverige nästa vecka och intervjua folk vad de egentligen sysslar med på dagarna. Det bästa är att jag kommer kunna använda min nya rock där det verkligen behövs, i snöyran i nordligaste Norrland, i Dalarnas djupaste skogar och östkustens mesta bruksorter.

Och vad har jag köpt för rock undrar ni då! Anar jag i alla fall. Se ovan och bli lätt avundsjuka. Varje gång jag läser i nacken och ser att det står "Made in Italy" blir jag fjäderlätt och dansar vidare till nästa arbetsmöte.

Until next time, sov gott och gör det mer än vad jag gör.

8 comments:

Anonymous said...

Åh, ett livstecken. Horray!

Johan B said...

Well, knappt levande men vid relativt gott humör ändå.

cherry said...

haha ok. jag är hemma och är sjuk. annars låter det som att vi pysslar med ungefär samma sak om dagarna.

Peter said...

Stiligt, mister! Och jag håller med. Vad är det med det där "Made in Italy"? Jag blir lika förbannad varje gång när jag kollar i nacken på min Karl Lagerfeldt/H&M-rock, som jag förvisso är skitnöjd med, och läser "MADE IN ROMANIA". Med versaler dessutom. What's up with that.

Johan B said...

Visste väl att du skulle gilla den Peter. Right down your alley kan jag tänka mig.

Ace said...

Snart blir det Viktor & Rolf-fest!

Johan B said...

Hmm osäker efter alla pilar som du hittar på Peters blog. Men jag skall dit och verkligen gå loss för att se om jag hittar något.

Ace said...

Din rockist.