2007/11/10

Return of the Mac

Jag har inte skrivit här på nästan ett år. Både jag och Johan brände nog ljuset i båda ändar när det gällde den här bloggen och min inspiration sinade fortare än en flaska Chablis till nykokta blåmusslor. Men nu gör jag en kovändning, för jag intalade mig länge att bloggandet var ett avlutat kapitel i mitt liv. Bara själva ordet blogg kändes som ett irriterat återkommande eksem och dessutom ettforum kidnappat av politiker och stockholms festknarkare. Andra viktigare saker har upptagit mit liv också: vetenskapande, ny ep med Oh! Custer, brustna och nya förhållanden, flugfiske, Burberry's vinterkollektion, bränder i kalifornien som luktar men inte märks, Facebook, morgonkaffe i Madrid, iPhone, cykla, L'Occitane, ensamvandringar på Selfridge's och British Museum.
Jag vet egentligen inte vad den här posten skulle handla om, den känns mer som ett lösryckt livstecken. Jag skulle kunna skriva om hur mycket jag avskyr Roberto Cavallis kläder och hur det känns som H&Ms designersamarbeten blir alltmer ohanterliga för varje år som går. Och ja, jag hade stått där och köat för en manchesterkavaj om det blir Ralph Lauren nästa år. Ett samarbete som dock känns mer spännande är Thom Browne's Black Fleece Line för redan nämnda Brooks Brothers. Det är märkligt hur amerikanarna känns alltmer anglofila för varje år som går. Jag har väntat på tweedcapens återkomst, mest förvånande känns dock att NY Times är allra mest till sig.
Jag skulle i och för sig kunna skriva långt om att Mulberry Clipper. Jag skulle nog kunna skriva ännu längre om torrschampo. Men det får vänta. Till en annan gång.

4 comments:

Johan B said...

Om det är någonting som sinar till just blåmusslor så är det just chablis.

För en som inte upplevt det rekommenderar jag er att starta en hyfsat framgångsrik blogg för att sedan känna hur varje kommentar som uppmuntrar er till att fortsätta känns som ett bett i den alltför fetlagda sidan. Det är halvskönt. Men späkande till revansch någon gång.

Anonymous said...

Och sen dog bloggen igen. Snälla, kom tillbaka! Ni är ÄNGLAR på blogghimlen.

Anonymous said...

kolla in

monkeytrend.blogspot.com

suopershysst ny blogg jag hittat

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is