2006/07/19

Personligt: Semester

Som ni kanske märker så har TWWW inte uppdaterats så ofta den senaste tiden. Från min sida beror det på värmebölja och hög arbetsbelastning. På fredag börjar jag min semester vilket innebär att nog kommer bli ännu mindre postande framöver då jag planerar att fly långt från kläder i allmänhet och internetuppkopplingar i synnerhet. Först ska jag till fjällen. Spänner på mig min ryggsäcken och försvinner in i Sveriges sista vildmark med två vänner, mina tankar och alldeles för lite mat. När jag kommer hem så är det dags för två spelningar med mitt bandEmmaboda och i Bräkne-Hoby. Kom dit, hugg tag i mig och säg hej, om du råkar vara i närheten. Det kan bli sommarens helg. Efter det drar jag till Barcelona någon vecka och planerar sen att sola mig brun på Bohusläns klippor och dricka alkohol i Göteborg. Sen är det höst och bara mörker, mörker, mörker och trevliga poster på TWWW. Aja, så farligt är det inte, någon spontanpost hinner jag kanske med innan dess. Vi ses!

11 comments:

AS said...

Hinner med spontanpostningar? Ok. Men när kommer egentligen resten av Andres-intervjun? Sååå länge kan det inte ta att trixa klart med den? Det finns teaser-strategier för att föröka locka läsare till de egna posterna, och så finns det snart lite halvsunkigt utnyttjande av ett lockbete. Kom ingen nu.

Josef Davidsson said...

as: Jag har inte gjort intervjun och gör därför inte posten. Skulle anta att Johan postar den snararst när han är tebax från sommarstugan.

Johan B said...

Det började som en teaser strategi men det har utvecklats till att jag inte har haft tid att sammanställa den. Den är rätt så lång om man säger.

Tyvärr har jag haft sjukt mycket att göra från förra posten fram till nu med flytt från annat land, modevisning och nu anordnande av fest för uppemot 70 personer. Jag har dock skrivit en del men jag vågar inte lova när nästa del kommer. Det enda jag kan säga är att jag inte tjuvhåller på den av någon elak anledning.

Anonymous said...

kan ni inte göra en svensk the sartorialist och fota lite folk på gatan om ni nu ändå är här på semester båda två?

Johan B said...

Jag befinner mig för tillfället på en plats där solbränna är det mest vanliga plagget. Det blir trist i längden att fota :).

carl_h said...

Face Hunter är ju i Köpenhamn och härjar just nu. Enligt min mening lite roligare än J&Js husgud.. Förutom att han lyckats fånga en jeppe i Fape några poster ned :/

Erik said...

Hej pa dig!
Mycket trevlig blogg maste jag saga, synd att du tar uppehall precis nar jag hittat hit. Men men, har ju lite retro att ploja.

Lankar dig pa: eriksandberg.blogspot.com

Ha en fin semester!

Johan B said...

Haha, hur många vet vad Fape är Calle? Du får ge oss en förklaring.

Tackar storartat Erik.

Daniel said...

Jaså, när jag äntligen tittar in igen så är det semester. Hör av dig när du är i gbg då istället så blir det några cocktails på Tranquilo.

carl_h said...

Fejkade (DN-stavning!) A Bathing Ape-kläder. Fape. Populärt hos främst backpackers som varit i Thailand eller Kina. Finns även en snubbe som kränger via Tradera..

Man ser enklast att det är fake genom trycket i nacken. Eller att tröjan inte sitter på en asiat eller Phrallan.

Josef Davidsson said...

daniel: Det ska jag absolut göra, anländer den 22 aug till götet, hoppas du inte dragit tillbaka till england då.

Fota... Hmmm får se vad jag kan göra.