2006/12/13

Trubbel: Blogger och Google

Vår kommentarsfunktion verkar inte riktigt funka som den skall just nu. Antalet uppdateras inte på förstasidan, åtminstone jag har lite problem med att logga in och verktyget vi kör på, Blogger, verkar lovligt instabilt.

Jag tror och har på känn att det här har att göra med att Blogger i dagarna har skickat över stor del av sina bloggar på en ny plattform och dessutom bytt inloggningsförfarande. Jag är, som fanatiskt förändringsbenägen, helt inställd på att det blir fantastiskt framöver men vi får kanske leva i nån ovisshet fram tills dess.

6 comments:

Annie said...

Ni borde konvertera er blogg till Beta Blogger (Google)... Först gör det lite ont. Sen blir det bättre.

Anonymous said...

Vi har gjort det. Eller jag har gjort det i alla fall. Men Josef måste göra det också eftersom vi äger bloggen ihop. Jag jobbar på honom :).

johan e said...

jag gillar också allt som är nytt och allt som har ordet beta i titeln, men jag undrar ändå om man verkligen ska migrera till det nya. vad vinner man på det?
jag antar att det kvittar egentligen eftersom man ändå kommer bli flyttad snart, men men,

Anonymous said...

Johan E, jag är konsult. Min naturliga fråga är inte varför byta utan varför inte byta.

Men reella orsaker är att man t ex kan tagga poster nu med etiketter t ex. Lite annat smaskens kan man nog hitta under huven med.

Anonymous said...

Apropå konsulting, Johan, så kom jag på att jag bor ju jättenära ditt jobb. Dessutom hatr jag jullov, så om du vill käka lunch nån gång så skicka ett sms bara. Jag har aldrig nåt för mig. Tack för senast!

Anonymous said...

Tack själv. Jag blir kvar här i city en vecka till. Sedan är det full fart mot föräldrahemmet. Jag hör av mig.