2007/01/03

Böglobban: Lam(m) Peder

Nu hoppas jag inte att det här blossar upp till nån form av förtalsstorm i bloggosfären även om det vore otroligt att det här lilla forumet skulle kunna leda till någon större debatt. Underbart sprudlande och sexualitetsfokuserade bloggen A grand day out länkade hit och gav mig dagens första internetbaserade skratt. Olle Palmlöfs program "Böglobbyn" har tydligen låtit en röstprofessor analysera fjollfaktorn för ett att antal olika personers röster. Oerhört roligt om du frågar mig. Ännu roligare blir det när Peder Lamm blir upprörd och skall försvara sig i textform.

"Att bli utmålad som homosexuell är inte den bild jag arbetar för. Jag undrar vad Olle Palmlöf skulle säga om jag gick ut och kallade honom pedofil eller nekrofil, eller om jag antyder att han tänder på getter?"

Peder, som för övrigt är en av de allra mest stiligt klädda herrarna på TV (för han vågar kolorera), lyckas på två meningar vara både totalt aningslös och jämställa homosexualitet med att knulla med döda. Inte illa för en man i rosa skjorta. Snälla Peder, det enda din röst gör i TV, förutom att vara relativt behaglig att lyssna på, är att signalera att du gillar män som tar på dig på ställen som din borgerliga sartoriella uppenbarelse knappt vågar nämna. Det är inget hån, det är ett faktum och dessutom inget att skämmas för.

Den här posten innehåller inte bara ett försök till humoristisk spaning. Klicka på bilden av Peder och ni får Sveriges rosaste person i maxiformat.

4 comments:

Ida said...

Den där mannen gör mig förbryllad. Precis som de i programmet av Böglobbyn misstänker man vi första anblicken att herr Lamm diggar snubbar precis som jag. Men när man allt oftare ser honom figuera med "flickvänner" i skvallerpressen blir jag förbryllad. I alla fall var det en rolig kommentar. Dessutom har han även enligt mig en skön klädstil som får en på gott humör.

Anonymous said...

Vad är det för märke på hans skjorta, tro?

Anonymous said...

Peder e gay
Kolla på han!!!
Saknar testostoron helt
Endast manlig naken kram för han

stuffnstuff said...

Du är rolig!!
Hysteriskt kul!!

keep it up.