2006/07/14

Personligt: Farväl London, godmorgon Stockholm

Nu kokar London igen. Det kokade ju här borta för några veckor sedan med, men då var det fotbolls-VM och pubfyllorna stod som spön i backen. Nu kokar London för det är precis lika varmt här som det är i Sverige och idag, just idag, är det sista dagen jag har kostym på mig på säkert en månad. Efter alla timmar i vad som förmodligen är en av de sämsta tunnebanorna i världen iklädd kostym, slips, välpolerade skor och en trött och glåmig blick kommer Johan att leva upp igen. Han kommer kokettera med vita shorts (skall jag sluta tjata om shorts nu?), endast använda mockasiner och flip flops och klä sig i slarvigt knäppta skjortor intill förbannelse.

Han kommer dricka rosévin med familjen, drinkar med flickor och öl med sina allra bästa vänner. Han kommer säkert bli alldeles för berusad några gånger i Stockholms innerstad och han kommer utan tvivel dansa till electropop i Malmö. Johan kommer helt enkelt ha semester om ungefär tre timmar. Johan tycker det är något av det bästa som hänt i sommar.

Om det blir så att Johan inte kommer åt att uppdatera sin blogg lika regelbundet som han gjort under de senaste månaderna så ber han om ursäkt för det men hur skall man kunna välja datorn framför stranden i Tylösand eller klipporna på Fredhäll?

Oavsett vad så hälsar hälften av TWWW våra läsare en alldeles fantastisk sommar. Och säger "På snart återseende".

Uppdatering: Jag kommer givetvis finnas för allmän beskådan på vår modevisning på söndag. Glöm inte den nu, klockan två, Humlegården.

3 comments:

R said...

Välkommen hem till underbara Stockholm!

Thomas B said...

Välkommen hem, kompis! Allt som behövs just nu är en Johan B samt en diskussion om inkommensurabilitet, så blir Sthlm lite mer fantastiskt.

Karin said...

Skulle gärna vilja ta en titt (eller så) på er modevisning, men då är jag på väg till friheten på en liten klippa vid havet. Synd att det krockar.
Hoppas på fina bilder här i stället. Samt tillönskar även er båda en riktigt skön sommar!