2007/02/05

Varför uppdaterar vi inte?

Det finns primärt en anledning till att vi inte uppdaterar så mycket nu för tiden. Eller i alla fall varför jag inte gör det så mycket längre. Det är helt enkelt så jag inte längre har tillräckligt mycket inspiration för att skriva om kläderna vi bär på den lilla tid jag är ledig. Kläder är fortfarande obegripligt spännande när man sätter det i en kontext och funderar lite mer än vad som är nyttigt men det är bara det att andra saker har blivit lite mer spännande. En sak som tar upp min tid mycket just nu är den ni ser illustrerat ovanför (web 2.0) och det tar mycket tid och energi att fundera ut hur företaget där jag jobbar skulle kunna tjäna pengar på den nya sköna världen som håller på att öppna upp sig.

Vidare så har jag haft nöjet att ganska nyligen bli sambo vilket föranleder att mängden goda middagar och diskussioner över ett glas vin mitt i veckan har blivit mycket vanligare i mitt liv. Då jag prioriterar såna aktiviteter, faktiskt, över att skriva på bloggen så är det givet att bloggen blir en gnutta lidande. Saker som inte blir lidande är istället mitt humör, min sprudlande kärlek och den där hallen som alldeles för länge inte blev ommålad men som nu skiner i sin isblåa nyans.

Jag hoppas förståelse finns inom läsarkretsen.

5 comments:

Calle Grenvall said...

Den nya regeringen borde anställa skarprättare för behandling av personer som skapar sån "informativ" grafik.

Grattis till samboskapet, det är fina fisken att kunna väcka någon med en kall blöt kyss i nacken varje morgon. ;)

Marcus R said...

På något vis känns det där inlägget som det bästa någonsin här. Man kan prata och diskutera kläder hur mycket som helst, men at the end of the day sätter vi kärlek först.

Förståelse finns.

Johan B said...

Du säger end of the day, jag säger beginning of the day ;).

Fast jag kommer säkert att skriva här mer men uppenbarligen mer sporadiskt

Johan B said...

Calle >>

Jag väcker absolut ingen på morgonen, jag blir alltid väckt. Så enkelt är det bara.

molly said...

Saknar er ju!!